Friday, March 23, 2012

s.s.m

bila orang tanya cuti berapa lama
macam seronok jer bila nak cakap 2 bulan
nampak macam lama je masa untuk bersuka-ria

tapi

realitinya tidak
boleh dihitung berapa hari je balik kampung
yang bertambah stress
aku balik Kedah pun belum
hanya sempat berjumpa keluarga di Teluk Intan

cuti yang panjang nie
banyaknya diisi dengan penyelidikan @ ssm

entahlah kenapa
mesti lepas perjumpaan ssm
aku mesti jadi tak betul
perangai macam pelik

sekarang ni
tengah pening dengan Pendidikan Kesihatan untuk responden

apa-apa pun yang berlaku
aku akan cuba berusaha bersama ahli kumpulan
untuk melakukan yang termampu

:: i believe that we can do it ::

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete